fredag 26 februari 2010

Däremellan kommer fastan!

Det händer inte mycket nu. Snön rasar ner från taket. Skidåkning, hockey och skridskor fyller alla tv-tablåer. Jag är förkyld. Folk är bortresta och upptagna. Jag är nog inte den enda som längtar efter våren. 

Älskar fina gamla reklamaffischer! Önskade att någon
kunde passa i mitt vita, vita studentrum!

tisdag 23 februari 2010

Frossa i snö!





Det är fortfarande bitande kallt och snön är bevisligen envis denna vinter. Men dagarna är längre nu och när solen kikar fram är det ändå lite, lite vår i luften.

onsdag 17 februari 2010

"Jag dricker inte kaffe på fritiden."

Detta cirkeldiagram visar mina prioriteringar här i livet... eller i alla fall vad min vakna tid ägnas åt just nu.

Att det är mycket med Starbucks för närvarande är svårt att förneka. Idag var pressen på besök med kameror och mikrofoner och imorgon är stora öppningsdagen för allmänheten. Att man fortfarande måste resa utomlands för att få besöka Sveriges första Starbucks kan tyckas lite lustigt, men så blir det när man bygger café innanför säkerhetskontrollen på terminal 5. Till familj, vänner och pojkvän: kom gärna förbi när ni ska ut och flyga så kanske vi hinner umgås lite...!

måndag 15 februari 2010

Kusinbesök


Det börjar bli tid att köpa en extramadrass för långa kusiner som kommer på besök, soffan är inte okej, inte okej.

söndag 7 februari 2010

lördag 6 februari 2010

Bland grenarna.



Det är mulet idag och snön smälter litet när plusgraderna smyger fram. Men sov ni små grenar, än är det vinter... 

torsdag 4 februari 2010

Vintage


Hittade en helt underbar hemsida med snygga begagnade saker! Kunde inte låta bli att köpa denna fina väska när den nu fanns där alldeles till salu... 

måndag 1 februari 2010

Arlandaliv och kaffeprovning.

Den nya jobbinriktning som mitt liv just har antagit har inte minst drabbat min näsa. En kraftig rinnsnuva har uppstått i brist på regelbunden sömn, intensiva kaffeprovningar och mängder av kringyrande byggdamm. Starbucks öppnas snart för första gången i Sverige, där jag för en tid framöver kommer att arbeta. 

Mathias begav sig iväg från Sverige igen. Hans Norwegian-plan tävlade mot ett Ryanair-plan (det ser i alla fall ut så). Bergen är Pyrenéerna mellan Frankrike och Spanien som Mathias också lyckades fånga på bild.